Workshop : “Κατασκευή ιστότοπων με το λογισμικό WordPress”


Πίσω


poster teithe check


 

Μετά από πρόσκληση του IEEE ΑΤΕΙΤΗ Student Branch, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 (αίθουσα 101) ο κ. Ανέστης Σταμάτης θα πραγματοποιήσει workshop με θέμα “Κατασκευή ιστότοπων με το λογισμικό WordPress”.

Θα είναι χαρά μας να παραβρεθείτε.

Abstract
Κατά τη διάρκεια του Workshop θα μάθετε να φτιάχνετε έναν ολοκληρωμένο ιστότοπο σε ελάχιστο χρόνο με τη χρήση του λογισμικού WordPress. Στη συνέχεια θα δείτε ποια εργαλεία χρησιμοποιούμε και με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε τη σελίδα μας “SEO friendly” έτσι ώστε να αποκτήσει αξιόλογη επισκεψιμότητα. Τέλος, θα γίνει επίδειξη για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μετράμε τους επισκέπτες μας και πως μπορούμε να υλοποιήσουμε πολλές άλλες λειτουργίες με το εργαλείο Google Analytics.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:
-Το λαπτοπ σας!
-Την τελευταια εκδοση του WordPress και το XAMPP:
https://wordpress.org/download
https://www.apachefriends.org/

Short Bio
Ο Ανέστης Σταμάτης έλαβε το πτυχίο του από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Α.Τ.Ε.Ι.Θ και τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Πληροφοριακά Συστήματα” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διαθέτει περισσότερα από 3 χρόνια εμπειρία στην εταιρία κατασκευής ιστοσελιδών και μηχανογράφησης Cactus.