Διαγωνισμός : “IEEEXtreme 9.0”


Πίσω


 

Ο 24ωρος διαγωνισμός IEEEXtreme είναι μια παγκόσμια πρόκληση στην οποία ομάδες από φοιτητές Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για 24 ώρες μεταξύ τους για να λύσουν μια σειρά από προβλήματα προγραμματισμού. Η κάθε ομάδα αποτελείται από τρεις (3) φοιτητές μέλη του IEEE (με την υποστήριξη ενός ΙΕΕΕ Student Branch και την επίβλεψη από ένα μέλος του IEEE). Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στις παρακάτω ιστοσελίδες:
http://www.ieee.org/…/studen…/competitions/xtreme/index.html
https://www.facebook.com/IEEEXtreme

Τα τελευταία 4 χρόνια, το Τμήμα μας συμμετείχε με τουλάχιστον πέντε ομάδες φοιτητών από μέλη του ΙΕΕΕ Student Branch μας (ieee.teithe.gr) οι οποίες τα πήγανε πάρα πολύ καλά. Φυσικά η χαρά της συμμετοχής, το ομαδικό πνεύμα και η προσπάθεια ήταν εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες στους συμμετέχοντες.
Φέτος, ο διαγωνισμός IEEEXtreme 9.0 θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 00:00 UTC (03:00 π.μ. ώρα Ελλάδος). Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και κλείνουν στις 12 Οκτωβρίου (00:00 UTC).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φετινό διαγωνισμό IEEE Xtreme να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ, μέχρι και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου (19:00) με τον Counselor του IEEE ATEITH Student Branch ,Περικλή Χατζημίσιο (peris@it.teithe.gr), ώστε να σχηματιστούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΑΤΕΙΘ.